Eπισκέπτες..

contatore visitewebsite counter

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Τέλος ο Μεσίνα από την ΤΣΣΚΑ


Παρελθόν και επίσημα από τον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί από την Δευτέρα (8/6) ο Ετόρε Μεσίνα. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον ιταλό τεχνικό, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Εβγκένι Πασούτιν.
Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, ανακοίνωσε την απόφαση αυτή, αλλά και την πρόσληψη του Πασούτιν, που δήλωσε πανευτυχής:

«Το να είσαι στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ είναι το όνειρο κάθε προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά νιώθω και μεγάλη υπευθυνότητα για να διατηρήσουμε την ομάδα ψηλά».

Οσο για το μέλλον του Ετόρε Μεσίνα, η ΤΣΣΚΑ τού έχει προτείνει να αναλάβει το πόστο του τεχνικού συμβούλου, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ο ιταλός να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Αλλωστε, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι βέβαιο πως κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες θα τον... φλερτάρουν.Ίσως αυτό περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού,αφού είναι γνωστό πώς οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν την περίπτωση του Ιταλού προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου