Μισό κιλό τρόφιμα και αποφάγια πετά καθημερινά ο Έλληνας καταναλωτής. Κι αυτό
διότι πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να καταλάβουν πότε λήγει ένα προϊόν και
μέχρι πότε μπορεί να καταναλωθεί.
«Αποτελεί κανόνα οι Έλληνες καταναλωτές να πετούν τρόφιμα στα σκουπίδια επειδή
δεν κατανοούν ακριβώς τη σήμανση για τη λήξη των προϊόντων», λέει στα «ΝΕΑ» ο
καθηγητής Ποιοτικού Ελέγχου και Υγιεινής Τροφίμων και Ποτών στο Γεωπονικό
Πανεπιστήμιο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος.
Σκίτσο επικαιρότητας !
Πριν από 8 χρόνια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου