Eπισκέπτες..

contatore visitewebsite counter

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Επέστρεψε ο Μπελούτσι





Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τιμούρ Κετσπάγια στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, μια και ο Φερνάντο Μπελούτσι μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην δεξιά ποδοκνημική.



Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού περιλάμβανε δύο προπονήσεις και την Πέμπτη. Η πρωινή που ξεκίνησε στις 10:30 περιλάμβανε ως συνήθως ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικό διπλό, ενώ το απόγευμα, οι "ερυθρόλευκοι" αφιερώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα.

Στην απογευματινή προπόνηση, ο Τιμούρ Κετσπάγια είδε και τον Φερνάντο Μπελούτσι να μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε μετά την κάκωση που είχε από χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης, στην δεξιά ποδοκνημική και τον αχίλλειο τένοντα.

Αντίθετα, οι Ντάρμπισαϊρ και Γκαλέτι που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας που ακολουθούν. Συγκεκριμένα, ο Αγγλος επιθετικός ξεκίνησε πρόγραμμα με τρέξιμο, ενώ ο Αργεντίνος ακολούθησε πρόγραμμα με θεραπεία, πισίνα και προπόνηση στο γυμναστήριο.

Φιλικό με Σβαρτς

Τα... αποκαλυπτήρια του "συγκροτήματος" του Τιμούρ Κετσπάγια θα γίνουν την Παρασκευή το απόγευμα. Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι και το μοναδικό στην Αυστρία, απέναντι στην Σβαρτς.

Το φιλικό θα γίνει στην ομώνυμη πόλη της Αυστρίας, ενώ η ομάδα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:30 τοπική ώρα, ήτοι 19:30 ώρα Ελλάδας και δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη. πηγη www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου