Eπισκέπτες..

contatore visitewebsite counter

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Women who love bad boys!


Ένα παλιό καλό ρητό έλεγε "τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο, τα κακά πάνε παντού". Τι γίνεται όμως με τα αγόρια, πού πάνε ακριβώς τα κακά αγόρια; Για παράδειγμα ,αν υποθέσουμε ότι ο Eminem είναι ένα πραγματικά κακό αγόρι με κρυπτο-νεοναζιστικό ταμπεραμέντο, που τα βάζει με την πρώην γυναίκα του, με τη μητέρα του , με τις γυναίκες γενικώς - αλλά και ειδικώς όταν αυτές αγαπούν γυναίκες - αλλά και με τα αγόρια που αγαπούν αγόρια, που ακριβώς θα οδηγηθεί; Άρα τι συμβαίνει ακριβώς με τον λευκό μισάνθρωπο; Γιατί όλες τρέχουν σχεδόν δουλικά να του σφίξουν το χέρι; τι είναι αυτό που τις τραβάει; Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας.
Κυρίαρχο παράδειγμα των «κακών» επιλογών είναι η,Britney Spears ,η οποία τον Ιούλιο του 2004, ανακοίνωσε την δέσμευση της με τον Kevin Federline, τρεις μήνες μετά τη συνάντησή τους. Ο Federline παράλληλα είχε σχέση με την ηθοποιό Shar Jackson, που ήταν οκτώ μηνών έγκυος με το δεύτερο παιδί τους.Για τον Kevin Federline έχουμε ακούσει πολλά ονόματα από τότε που μπήκε στη ζωή του η Britney Spears, μερικά απ’ αυτά: το αγόρι παιχνιδάκι, ο χρυσωρύχος, ο wannabe rapper, και αυτός που δε χάνει party για party.
Άλλο «κακό» αγόρι είναι και ο Chris Brown της τραγουδίστριας Rihanna.Καταγγελίες υποστηρίζουν πως η διάσημη τραγουδίστρια είχε δεχτεί κακοποίηση από αυτόν. Ένα χαρακτηριστικό περιστατικό είναι όταν έγινε κλήση στην Αστυνομία από μία γυναίκα που ισχυριζόταν πως δέχθηκε επίθεση από τον ράπερ Chris Brown. To LAPD, (όχι αυτό με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη…), έβγαλε συμπέρασμα ότι ο 19χρονος σταρ της R&B την χτύπησε στην επιστροφή τους απο ένα πάρτυ για τα βραβεία Grammy.
Φυσικά, όλοι ξέρουν για τον άτακτο ναρκομανή, πρώην φίλο της Kate Moss που μπαινοβγαίνει στις φυλακές."I am necessity, base of the recipe" τραγουδάει το αγόρι της Kate Moss όταν μαστουρώνει με τη γάτα του. Το αγγλάκι που λατρεύει τον Oscar Wilde και που παράτησε τα έδρανα της Οξφόρδης για τα έδρανα των δικαστηρίων, το χαμένο κορμί που σε χαλεπούς καιρούς τραγούδαγε ακόμα και σε γάμους για 100 δολάρια,φημίζεται για μια πολύ λανθασμένη επιλογή τoυ διεθνούς φήμης μοντέλου.

Αιχμηρή Πένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου